Studiu de caz la Asirom

Trimisa la data: 2009-08-06
Materia: Ecologie
Pagini: 105
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ion_D
Lucrare de licenta despre Studiu de caz la Asirom
Promovarea ca parte a mixului de marketing are o importanta mare in ceea ce priveste sistemul de comunicare al firmei. Alaturi de politica de produs, pret si distributie politica de promovare asigura desfasurarea unei activitati de marketing moderne. Pentru o comunicare eficienta adesea se apeleaza la agentii de publicitate, la specialistii in promovarea vanzarilor, la specialistii in marketing direct precum si la firmele specializate in relatii publice care ajuta la formarea unei anumite imagine.

In ziua de astazi o companie moderna dispune de un sistem de comunicatii de marketing complex, comunicand cu intermediarii, consumatorii si alte organisme publice. Conform teoriei lui Philip Kotler "Programul comunicatiilor de marketing al unei firme se numeste mix promotional si consta intr-o combinatie specifica de instrumente de publicitate, vanzare personala, promovarea vanzarilor si relatii publice, utilizate de firma pentru a-si indeplini obiectivele de marketing si publicitate."

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz la Asirom

Cuprins

Capitolul I. Politica de promovare - parte integranta a mixului de marketing..................................5
1.1. Mixul de marketing...................................5
1.2. Strategia de piata a intreprinderii..................................11

Capitolul II. Conceptul de imagine...................................14
2.1.Studiul imaginii ca instrument de cercetare al efectelor politicii promotionale...................................14
2.2.Conceptul si tipologia imaginii..................................16

Capitolul III. Studiul imaginii, factor influent in evolutia societatii de asigurari si reasigurari...................................20
3.1. Imaginea, atu in cresterea cotei de piata..................................20
3.2. Continutul serviciilor de asigurari..................................23
3.3. Clasificarea asigurarilor..................................25
3.4. Elementele tehnice ale asigurarii..................................30
3.5. Legislatia in asigurari..................................34

Capitolul IV. Cercetarea imaginii ASIROM..................................42
4.1. Piata asigurarilor in Romania..................................42
4.2. Etapele cercetarii imaginii ASIROM..................................60
4.3. Prelucrarea si analiza rezultatelor...................................70

Capitolul V. Concluzii..................................85

Anexe..................................89

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz la Asirom". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.