Studiu de caz la Hotel Horoscop

Trimisa la data: 2010-07-22
Materia: Turism
Pagini: 20
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: diana_tandaru
Lucrare de licenta despre Studiu de caz la Hotel Horoscop
Departamentul financiar este alcatuit din biroul economic si biroul finante - contabilitate. Acest departament are datoria de a verifica ansamblul incasarilor hotelului. Controlorul financiar are datoria de a masura si de a evalua justetea informatiilor contabile. Personalul hotelului, de la receptioneri pana la contabilul sef si directorul general indeplinesc cerintele impuse de activitatea in domeniul serviciilor hoteliere: aspect fizic placut, naturalete, bun simt, usurinta in exprimare, tact, stabilitate emotionala, maturitate, capacitate de perfectionare, experienta in domeniu.

Fiecare departament al hotelului este condus de un director de departament. Personalul hotelului cunoaste in detaliu oferta (serviciile), fiecare fiind in masura sa satisfaca cele mai pretentioase cereri ale clientilor. Hotelul dispune de diferite tipuri de camere: camere pentru fumatori sau pentru nefumatiri, are 1 camera cu balcon, camere cu canapea sau fara canapea. Camerele care dispun de canapea sunt camere ceva mai mari care sunt folosite ca si camere triple, atunci cand este nevoie, deoarece canapeaua este extensibila.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz la Hotel Horoscop

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea Hotelului Horoscop.............................3
1.1 Scurta prezentare a hotelului Horoscop.............................3
1.2. Structura organizatiorica a hotelului Horoscop.............................3
1.3. Oferta turistica a hotelului Horoscop.............................5
1.4 Clientii hotelului Horoscop.............................7
1.5. Concurentii hotelului Horoscop.............................7

Capitolul II. Analiza principalilor indicatori economico-financiari.............................10
2.1. Analiza veniturilor totale.............................10
2.2. Analiza cheltuielilor totale.............................12
2.3 Analiza cifrei de afaceri.............................16
2.4 Analiza profitului brut.............................17
2.5 Analiza ratelor de rentabilitate.............................19

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz la Hotel Horoscop". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.