Studiu de caz privind agentia universitara francofona

Trimisa la data: 2009-04-21 Materia: Limba Romana Pagini: 37 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Nistor_F
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind agentia universitara francofona
Francofonia nu poate fi un continent logic de dezvoltare decat daca informatia este partajata. A.U.F. si-a propus indeplinirea a trei functii: Informare, Formare si Cercetare. Pentru realizarea fiecaruia din aceste trei obiective au fost create fonduri francofone universitare: FFI, FFF, FFC.

In 1996 Consiliul universitatii a creat Fonds Francophone universitaire de l'Information. Obiectivul principal al acestui organism este partajarea informarii. E necesar ca francofonii sa aiba acces la informatia stiintifica pe care o produc. Astfel, mai ales in Sud, vor putea cu usurinta sa consulte informatie, sa produca ei insisi informatie si sa-si vada munca difuzata pe plan larg.

FFI a pus in aplicare o politica de editare si difuzare a cartii si a tuturor formelor scrise pe Internet, integrand noile suporturi (carti electronice, discuri optice bibliografice sau cu text integral) si noile tehnologii de informare. Productia de informatie stiintifica in franceza este prioritara. Alegerea suporturilor de editare trebuie sa raspunda nevoilor utilizatorilor si cererilor pietei si trebuie stabilita intr-un cadru de politici editoriale coerente.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind agentia universitara francofona

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind agentia universitara francofona
Cuprins

Introducere............................1
1. A.u.f.- agentia universitara francofona
Istoric. Obiective....................................3
Functiile aupelf......................................7

2. Centrele syfed - refer
Obiective si organizare..............................10
Centrul syfed - refer din bucuresti..................14

Refer - reteaua electronica francofona
Arhitectura refer...................................19
Obiectivele retelei.................................21
Servicii oferite de refer...........28

5. Concluzii.......................31

Anexe..............................33

Bibliografie.......................51
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz privind agentia universitara francofona". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.