Studiu de caz privind agentia universitara francofona

Trimisa la data: 2009-04-21
Materia: Limba Romana
Pagini: 37
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nistor_F
Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind agentia universitara francofona
Francofonia nu poate fi un continent logic de dezvoltare decat daca informatia este partajata. A.U.F. si-a propus indeplinirea a trei functii: Informare, Formare si Cercetare. Pentru realizarea fiecaruia din aceste trei obiective au fost create fonduri francofone universitare: FFI, FFF, FFC.

In 1996 Consiliul universitatii a creat Fonds Francophone universitaire de l'Information. Obiectivul principal al acestui organism este partajarea informarii. E necesar ca francofonii sa aiba acces la informatia stiintifica pe care o produc. Astfel, mai ales in Sud, vor putea cu usurinta sa consulte informatie, sa produca ei insisi informatie si sa-si vada munca difuzata pe plan larg.

FFI a pus in aplicare o politica de editare si difuzare a cartii si a tuturor formelor scrise pe Internet, integrand noile suporturi (carti electronice, discuri optice bibliografice sau cu text integral) si noile tehnologii de informare. Productia de informatie stiintifica in franceza este prioritara. Alegerea suporturilor de editare trebuie sa raspunda nevoilor utilizatorilor si cererilor pietei si trebuie stabilita intr-un cadru de politici editoriale coerente.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind agentia universitara francofona

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind agentia universitara francofona
Cuprins

Introducere............................1
1. A.u.f.- agentia universitara francofona
Istoric. Obiective....................................3
Functiile aupelf......................................7

2. Centrele syfed - refer
Obiective si organizare..............................10
Centrul syfed - refer din bucuresti..................14

Refer - reteaua electronica francofona
Arhitectura refer...................................19
Obiectivele retelei.................................21
Servicii oferite de refer...........28

5. Concluzii.......................31

Anexe..............................33

Bibliografie.......................51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz privind agentia universitara francofona". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.