Studiu de caz privind contenciosul administrativ

Trimisa la data: 2010-06-25
Materia: Administratie Publica
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Greta_L
Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind contenciosul administrativ
Consiliul de Stat a fost desfiintat prin legea pentru impartirea diferitelor atributiuni ale Consiliului de Stat din 12 iulie 1866. Aceasta lega a fost adoptata in temeiul art. 131 din Constitutia din 1 iulie 1866, potrivit caruia "Consiliul de Stat va inceta de a exista indata ce se va vota legea menita a prevedea autoritatea chemata de a inlocui atributiunile sale".

Legea din 9 iulie 1866 atribuia litigiile de natura contencioasa tribunalelor ordinare, care urmau sa-si exercite aceasta competenta potrivit reglementarilor ordinare.Astfel de reglementari erau aproape inexistene, iar instantele judecatoresti in exercitarea acestei competente au facut distinctie intre actele de gestiune cu privire la care si-au recunoscut o competenta deplina in ale judeca si actele de autoritate fata de care si-au recunoscut o competenta redusa.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind contenciosul administrativ

Cuprins


Capitolul I Consideratii introductive.........3

Capitolul II Exercitarea actiunii in contencios administrativ........20

Capitolul III Procedura contenciosului administrativ......31

Capitolul IV Solutionarea de catre instantele de contencios administrativ si a altor cauze.........63

Concluzii.......72

Bibliografie.........75

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz privind contenciosul administrativ". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.