Studiu de caz privind marketingul serviciilor

Trimisa la data: 2010-05-18
Materia: Marketing
Pagini: 156
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_Mi
Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind marketingul serviciilor
Firmele producatoare de produse (servicii) sunt obligate pentru a supravietui si mai ales pentru a obtine rezultate scontate, sa-si modeleze actiunile intr-o viziune de perspectiva asupra produselor si sa ia in considerare schimbarile mediului in care actioneaza, dar si pe cele in atitudinea consumatorilor fata de produs.Pentru a raspunde unor astfel de cerinte, firma este nevoita sa-si stabileasca o atitudine clara si consecventa fata de produsele (serviciile) pe care le comercializeaza.

Altfel spus, firma trebuie sa-si stabileasca o strategia in politica sa de produs.In functie de ansamblul conditiilor de piata cu care se confrunta, de resursele de care dispune, firma va opta pentru o anumita varianta strategica, varianta ce va fi subordonata strategiei generale de piata si va fi corelata cu celelalte strategii ce alcatuiesc mixul de pret, de promovare si distributie.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind marketingul serviciilor

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Marketingul serviciilor turistice.......7

Capitolul II Turism si Internet........31

Capitolul III Promovrea produselor turistice pe Internet......38

Anexa........44

Studiu de caz..........48

Capitolul IV Concluzii si propuneri.........136

Bibliografie.........153


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz privind marketingul serviciilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.