Studiu de caz privind posibilitatea de analiza a performantei manageriale

Trimisa la data: 2009-06-19
Materia: Management
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ion_B
Lucrare de licenta Studiu de caz privind posibilitatea de analiza a performantei manageriale
Ultimul dintre aspectele mentionate asigura feed-backul performantei, un proces informational prin care individul este ajutat sa cunoasca ceea ce ar trebui sa faca pentru a realiza performante mai bune in viitor.

Feed-backul performantei cunoaste doua stadii: cel al interviului din timpul evaluarii, in care evaluatorul il face constient pe cel evaluat de ceea ce a gresit sau a realizat incorect in activitatea desfasurata, si cel al specificarii solutiilor prin care individul sa-si amelioreze performantele.

Daca in primul stadiu, managerul ar trebui sa inteleaga cum s-a ajuns la un anumit rezultat al evaluarii si dupa ce criterii, in al doilea stadiu trebuie explicitate metodele, tehnicile si, eventual, programul de formare necesar pentru imbunatatirea performantelor.

Discutarea problemelor cu managerul evaluat poate parea dificila din punct de vedere comunicational, insa daca nu sunt reliefate punctele slabe, acesta nu va fi niciodata constient ca are slabiciuni si nu-si va schimba comportamentul.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind posibilitatea de analiza a performantei manageriale

Lucrare de licenta Studiu de caz privind posibilitatea de analiza a performantei manageriale
Cuprins

1. De ce masuram performantele?.......................5

2. Probleme ale evaluarii performantelor..............8

3. Tehnici de evaluare a performantelor..............10

4. Evaluarea utilizind managementul prin obiective...17

5. Un model normativ de evaluare a performantelor manageriale...........19

6. Continutul unei metode moderne de evaluare a performantelor..........23

7. Alte modalitati de evaluare a performantelor manageriale.............30

8. Particularitati ale evaluarii managerului de personal................33

9. Studiu de caz: Utilizarea comparatiei in evaluarea managerilor.......36

10. Studiu de caz: Evaluarea in vederea promovarii......................37

11. Studiu de caz: Evaluarea in vederea premierii anuale................41

12. Studiu de caz: Sistemul de evaluare la "TexMures" S. A..............42

Referinte bibliografice......................44

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz privind posibilitatea de analiza a performantei manageriale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.