Studiu de caz privind procesul de desfacere a produselor la o firma

Trimisa la data: 2010-05-30
Materia: Economie
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_I
Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind procesul de desfacere a produselor la o firma
Desfacerea este acea activitate prin care are loc transferul rezultatelor obtinute in urma desfasurarii procesului de productie, din sfera productiei in cea a circulatiei, incasand contravaloarea acestora.
Prin desfacerea produselor se incheie practic circuitul economic al intreprinderii.Managementul desfacerii este un concept complex caruia ii este proprie o structura extinsa de activitati componente: conducere-coordonare, organizare, programare-contractare, derulare efectiva, control-analiza-evaluare.

Activitatile specifice ce se desfasoara in vederea vanzarii produselor intreprinderii in conditii de eficienta sunt:Elaborarea studiilor de marketing in vederea asigurarii portofoliului de comenzi, cunoasterea cererii, concurentei, preturilor etc. Totodata se definesc caile de distributie, formele eficiente de promovare a produselor, posibilitatile de extindere a pietei de desfacere, elaborarea si prezentarea de oferte, cataloage comerciale, pliante, prospecte etc.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind procesul de desfacere a produselor la o firma

Cuprins

Introducere.........3

Capitolul I Prezentarea generala a societatii comerciale galmopan SA Galati.........4

Capitolul II Organizarea conducerii desfacerii........24

Capitolul III Strategia activitatii de desfacere a produselor........37

Capitolul IV Mixul de marketing, propuneri de imbunatatire a activitatii de marketing la SC Galmopan SA Galati..........49

Capitolul V Analiza diagnostic a cifrei de afaceri la SC Galmopan SA Galati..........85

Capitolul VI Analiza financiara.........89

Capitolul VII Concluzii si recomandari...........98

Bibliografie.........107

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta " Studiu de caz privind procesul de desfacere a produselor la o firma". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.