Studiu de caz privind promovarea pastelor fainoase in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2009-11-01
Materia: Economie
Pagini: 106
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: Andrei_T
Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind promovarea pastelor fainoase in cadrul unei societati
Filosofia de marketing se bazeaza, in principal, pe nevoile si dorintele consumatorilor, care se materializeaza in cerere de bunuri si servicii, pentru ca tocmai aceste nevoi sunt cele care orienteaza o firma in productia sa de bunuri sau servicii. Nevoia presupune lipsa unei satisfactii elementare, iar dorinta reprezinta aspiratia individului catre anumite lucruri. Aceste dorinte si nevoi sunt foarte numeroase si diverse si cel mai important este faptul ca pot fi modelate.

Aici intervine marketingul, al carui rol este, pe de o parte sa adapteze oferta firmelor producatoare la aceste nevoi si, pe de alta parte, sa modeleze dorintele consumatorilor in functie de produsele oferite pe piata de producatori. Marketingul transforma nevoile societatii in afaceri profitabile prin proiectarea unei idei de produse si servicii, punerea acesteia in practica, stabilirea pretului acestora care sa atraga si consumatorii, dar sa aduca si profit firmei, a unei distributii eficiente si a unei promovari care sa influenteze si sa motiveze pozitiv consumatorii.Iar pentr a fi complet, marketingul sustine ca acest proces trebuie facut mai eficient si mai operativ decat concurenta.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind promovarea pastelor fainoase in cadrul unei societati

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind promovarea pastelor fainoase in cadrul unei societati
Cuprins

Introducere.................................4

Capitolul I Marketingul - componenta de baza in dinamica mediului economic...............................6

Capitolul II Locul politicii promotionale in cadrul mixului de marketing.........................24

Capitolul III Strategii promotionale utilizate de catre firma moderna ..................47

Capitolul IV Promovarea pastelor fainoase in cadrul societatii:Grupul Louis - Romanian Flour Mills ouis SA.................................68


Bibliografie.................106

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz privind promovarea pastelor fainoase in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • va rog sa-mi spuneti cand a fost prezentata aceasta lucrare si daca ar merge si ptr.specializare management-lucrarea managentul promovarii produselor.multumesc

    oan | 2012-05-30 22:03:38
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.