Studiu de caz privind strategia de lansare pe piata a unui produs

Trimisa la data: 2009-06-27
Materia: Economie
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bianca_O
Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind strategia de lansare pe piata a unui produs
Afirmarea agentiei pe piata agentiilor de publicitate se petrece in anul 2000, odata cu realizarea conceptului si strategiei campaniei electorale a lui Traian Basescu, candidat si castigator al functiei de primar al municipiului Bucuresti. Succesul campaniei a fost rasunator, tinand seama de timpul scurt pe care agentia l-a avut la dispozitie pentru initierea strategiei de campanie.

Acceptand cu greu implicarea in cursa pentru primaria municipiului Bucuresti, lipsit de o strategie impusa de partidul din care facea parte si bucurandu-se de o popularitate ridicata in randul clasei mijlocii, Traian Basescu a cerut agentiei sa fie promovat ca un simplu produs:"Sunt detergentul Traian Basescu, vindeti-ma!" Bazandu-se pe aceasta, agentia a reusit sa transforme un personaj controversat, intr-una din cele mai populare figuri politice ale anului 2000. Spre deosebire de alte "produse", Basescu a acceptat ca figura lui sa fie caricaturizata transformandu-si astfel defectele fizice in atuuri.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind strategia de lansare pe piata a unui produs

Lucrare de licenta despre Studiu de caz privind strategia de lansare pe piata a unui produs
Cuprins

Capitolul I Agentia de publicitate si rolul sau.............3

Capitolul II Analiza diagnostic a situatiei economico-financiare......11

Capitolul III Analiza pietei produselor antitusive............20

Capitolul IV Consideratii teoretice privind publicitatea ca mijloc de comunicare,strategia publicitara a produsului Paxeladine..........24

Capitolul V propuneri si concluzii...............64

Concluzii...............75

Recomandari............76
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz privind strategia de lansare pe piata a unui produs". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.