Studiu de eficienta asupra campaniilor politice

Trimisa la data: 2010-06-03
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 184
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_P
Lucrare de licenta despre Studiu de eficienta asupra campaniilor politice
Specialistii in relatii publice ocupa locul privilegiat intr-un birou de presa, deoarece detin tehnici de comunicare pe care ziaristii nu le cunosc decat in urma unor cursuri de specialitate. In Romania, lucreaza si fosti jurnalisti, avantajul constituindu-l cunoasterea comportamentului si a cerintelor ziaristilor.

Cei care deja lucreaza intr-un birou de presa considera ca specialistii dintr-un astfel de departament trebuie sa fie absolventi ai unei facultati de comunicare - relatii publice sau jurnalism -, sa posede abilitatile unor buni comunicatori, sa cunoasca foarte bine mediul jurnalistic, conditiile de lucru din presa, cerintele si asteptarile ziaristilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de eficienta asupra campaniilor politice

Cuprins


Prevederi legale.........4

Profilul alegatorilor ........9

Tehnici de fundraising ........12

Strategia de campanie ......24

Manipularea opiniei publice........37

Comunicare si/sau publicitate?.......39

Comunicarea prin imagini ........50

Brand-ul politic.........57

Tehnici de comunicare politica .......60

Purtatorul de cuvant.......67

Mijloace de comunicare.........71

Mituri in discursul politic........86

Devalorizarea adversarului.........89

Gestionarea crizelor de imagine.......95

Criza de imagine........96

Planul de gestionare a crizelor..........98

Evaluarea nivelului de pregatire a organizatiei pentru criza.......102

Comunicarea in situatii de criza.......105

Legea alegerilor si legea banilor........108

Bibliografie........185

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de eficienta asupra campaniilor politice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.