Studiu de fezabilitate privind restructurarea unei societati in conditiile trecerii la economia de piata

Trimisa la data: 2010-06-23 Materia: Economie Pagini: 110 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Eugenia_I
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Studiu de fezabilitate privind restructurarea unei societati in conditiile trecerii la economia de piata
Complexitatea si amploarea eforturilor financiare ce se cer facute impun cu acuitate stabilirea unei strategii generale de retehnologizare, coerente si realiste, in care sa fie ierarhizate prioritatile. In absenta unei astfel de structuri, persista pericolul de a investi importante fonduri financiare in capacitati, care chiar si modernizate, nu-si vor mai gasi locul intr-o structura de perspectiva, bazata pe principii intersectoriale de eficienta.

Restructurarea tehnologica reprezinta cea mai urgenta si mai dificila sarcina a economiei romanesti, intrucat majoritatea intreprinderilor se confrunta cu problema deosebit de grea de asigurare a fondurilor financiare necesare inlocuirii vechilor echipamente si tehnologiilor uzate fizic si moral si necompetitive. Factorii principali ai succesului unei intreprinderi moderne, competitive, au devenit nu numai retehnologizarea productiei, ci si conceperea de produse care sa anticipeze modificarea nevoilor si gusturilor consumatorilor. Totodata, este necesara si reducerea duratei de asimilare a acestora si punerea rapida in actiune a unei retele de desfacere si comercializare a produselor, asigurarea asistentei tehnice si a service-ului.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Studiu de fezabilitate privind restructurarea unei societati in conditiile trecerii la economia de piata

Cuprins


I. Restructurarea in conditiile trecerii la economia de piata ........3

II. Studiul de fezabilitate...........14

III.Prezentarea societatii comerciale SC Pobac SA...........40

IV. Prezentarea studiului de fezabilitate realizat la SC Pobac SA.....60

V. Analiza situatiei economice actuale a SC Pobac SA comparativ cu propunerile din studiul de fezabilitate.........77

VI. Propuneri in vederea imbunatatirii performantei economice a SC Pobac SA..........92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de fezabilitate privind restructurarea unei societati in conditiile trecerii la economia de piata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.