Studiu de geografie sociala - Municipiul Braila

Trimisa la data: 2010-04-20 Materia: Geografie Pagini: 101 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Anca_N
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Studiu de geografie sociala - Municipiul Braila
Densitatea populatiei reprezinta raportul dintre numarul de locuitori si unitatea de suprafata pe care acestia locuiesc, se exprima in locuitori/km2, din acest motiv constituie un parametru deosebit de important prin semnificatia sa ecologica.Municipiul Braila are o suprafata de 3.329 hectare si o populatie stabila de 231.900 persoane, de aceea se inscrie cu valori ale densitatii de peste 1.000 locuitori/km2 ; este vorba de o densitate strict zonala care provine din raportul dintre o populatie numeroasa si un spatiu administrativ relativ mic.

Valorile cele mai mari ale densitatii se inregistreaza in zonele in care constructiile sunt inalte (cu mai multe nivele). Aici se incadreaza Calea Calarasilor si a Dorobantilor, cartierul Viziru.In cartierele periferice, Lacu Dulce, Chercea, Brailita, Radu Negru, unde predomina locuintele cu un singur nivel (casele), valorile densitatii scad.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Studiu de geografie sociala - Municipiul Braila

Cuprins

Introducere..........3

Istoricul cercetarii orasului Braila......4

Capitolul I: Conditiile generate de dezvoltarea comunitatii umane in orasul Braila.......7
1.1.Elemente de favorabilitate ale cadrului natural.......7
1.2.Cadrul istorico-geografic, geodemografic si economico-geografic.....16

Capitolul II Factori determinanti ai comportamentului social.......44

Capitolul III Dinamica recenta a proceselor si fenomenelor sociale......47
3.1. Somajul, in contextul restructurarii economice........47
3.2. Impactul scaderii nivelului de trai asupra fenomenelor sociale.....59
3.3. Fenomenul de infractionalitate...........91

Concluzii........98

Bibliografie...........100
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de geografie sociala - Municipiul Braila". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.