Studiu practic asupra gestionarii managementului de creditare

Trimisa la data: 2010-03-29
Materia: Management
Pagini: 166
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dana_M
Lucrare de licenta despre Studiu practic asupra gestionarii managementului de creditare
Activitatea bancilor este constituita dintr-o multitudine de operatiuni bancare, care conduc la conceperea, realizarea si inregistrarea produselor si serviciilor bancare. Un grup de operatiuni omogene legate de un produs bancar, un segment al activitatii bancare, o metodologie, strategie etc. constituie tehnicile bancare. Deci tehnicile bancare cuprind in primul rand, operatiunile si tehnicile ca parti ale activitatii bancare in ansamblu.

In esenta, se poate afirma ca activitatea bancara este constituita din operatiunile bancare, evidenta bancara si controlul bancar propriu. Pe langa aceste componente de baza se poate aprecia ca activitatea este puternic influentata de strategiile si politicile bancilor si de politica si normele Bancii Nationale a Romaniei. De asemenea, analiza fenomenului bancar influenteaza foarte mult tehnicile bancare, produsele bancare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu practic asupra gestionarii managementului de creditare

Cuprins


Introducere..............2

Capitolul I Sectorul bancar romanesc in economia de tranzitie.......3

Capitolul II B.C.R., veriga de baza a sectorului bancar romanesc....18

Capitolul III B.C.R., principal operator al sectorului bancar romanesc...........31

Capitolul IV Managementul la Banca Comerciala Romana.........41

Capitolul V Managementul riscurilor bancare de creditare la B.C.R. (studiu de caz) ..........70

Capitolul VI Concluzii si propuneri.........121

Anexe...........124

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu practic asupra gestionarii managementului de creditare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.