Studiu privind dezvoltarea detentiei prin folosirea sariturilor cu spijin prevazute de programa scolara din ciclul liceal

Trimisa la data: 2008-12-08 Materia: Educatie Fizica Pagini: 40 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: lewente22
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta Studiu privind dezvoltarea detentiei prin folosirea sariturilor cu spijin prevazute de programa scolara din ciclul liceal
Continutul lectiei de educatie fizica:
Continutul este determinat de temele acesteia si de scopurile didactice. El consta din exercitiile stabilite pentru realizarea temelor si a celorlalte obiective instructiv educative proprii lectiei, ca si din metodele, procedeele si masurile didactice prevazute pentru fiecare moment din desfasurarea procesului instructiv educativ.

Structura lectiei de educatie fizica:
Prin structura lectiei se intelege succesiunea in care sunt parcurse, intr-un timp determinat, principalele etape ale desfasurarii lectiei. Lectia este organizat pe verigile (momentele) lectiei. In structura lectiei de educatie fizica distingem urmatoarele verigi:

1. organizarea colectivului de elevi
2. influentarea selectiva a aparatului locomotor si pregatirea organismului pentru realizarea temelor lectiei
3. invatarea actiunilor noi
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Studiu privind dezvoltarea detentiei prin folosirea sariturilor cu spijin prevazute de programa scolara din ciclul liceal

Lucrare de licenta Studiu privind dezvoltarea detentiei prin folosirea sariturilor cu spijin prevazute de programa scolara din ciclul liceal
CAPITOLUL I - CONSIDERATII GENERALE...............2
1.1. Lectia de educatie fizica.........2
1.2. Calitatile motrice solicitate in sariturile cu sprijin..........7
1.3. Motivarea alegerii temei..........7

CAPITOLUL II - REFLECTAREA TEMEI IN LITERATURA DE SPECIALITATE......8
2.1. Rolul gimnasticii artistice in dezvoltarea corecta, armonioasa a elevilor in ciclul liceal........8
2.2. Sariturile cu sprijin in gimnastica......9
2.3. Detenta........11

CAPITOLUL III - IPOTEZA, SARCINI, METODE DE CERCETARE.........12
3.1. Ipoteza........12
3.2. Sarcinile cercetarii..........12
3.3 Metode de cercetare............13

CAPITOLUL IV - ORGANIZAREA SI CONTINUTUL CERCETARII...........14
4.1. Subiectii ÅŸi particularitatiile elevilor din ciclul liceal.....14
4.2. Etapele cercetarii........16
4.3. Continutul cercetarii.....16

CAPITOLUL V - DATE OBTINUTE IN CERCETARE SI INTERPRETAREA LOR........29

CAPITOLUL VI - CONCLUZII ÅžI PROPUNERI..........39

Bibliografie ...........40
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu privind dezvoltarea detentiei prin folosirea sariturilor cu spijin prevazute de programa scolara din ciclul liceal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.