Studiu privind dezvoltarea rurala pe zone

Trimisa la data: 2009-03-24
Materia: Agronomie
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Viorel_L
Lucrare de licenta despre Studiu privind dezvoltarea rurala pe zone
In cadrul spatiului din zona de azi a Valiugului, prin padurile ce inconjurau centrul civic de azi al comunei, traiau cetateni ajunsi pe aici din judetele Mehedinti siValcea, in special.

Durata vietuirii lor se cunoaste abia de la atasarea lor, ca vecini si locuitori ai colonistilor ne-austrieci, in satul numit Franzdorf, ceea ce inseamna satul lui Frant, infiintat la 29 iunie 1793, cand un numar de 71 de familii sosesc in padurea de tot felul de arbori si arbusti, dar care era cea mai acceptabila fata de celelalte parti ale zonei vazute atunci. De cei indrituiti sa le ofere conditii de stabilire definitiva in tara de care apartine Banatul.

Parte din cei ce puteau intercepta momentele de sosire a unor suflete omenesti pe acest pamant din Valiug se incadreaza si se inroleaza in acel colectiv de oameni care primesc locuri de casa incepand de la locul "cu tei" unde au fost cantonati si au trait scurta vreme pana si-au improvizat o locuinta, iar pentru cea definitiva li s-au pus la dispozitie materiale lemnoase etc.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu privind dezvoltarea rurala pe zone

Lucrare de licenta despre Studiu privind dezvoltarea rurala pe zone
Cuprins


Introducere............................3

Cadrul natural.........................5

Istoricul comunei......................8

Invatamantul...........................24

Munca culturala........................41

Arta populara..........................57

Ocolul silvic..........................62

Turismul..................66

Anexe.....................76

Bibliografie..............80

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu privind dezvoltarea rurala pe zone". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.