Studiu privind diagnosticul starii de finantare a firmei

Trimisa la data: 2009-06-24
Materia: Contabilitate
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_L
Lucrare de licenta despre Studiu privind diagnosticul starii de finantare a firmei
Creditul bancar este acordat de catre banci persoanelor fizice si juridice pe termen scurt, mijlociu sau lung. Aceste credite se pot acorda cu sau fara inscrisuri, cu garantii reale sau fara, pe obiecte ale creditarii globale. El presupune acordarea de credite sub forma baneasca. Obligatoriu pentru acest tip de credit este ca unul dintre subiectii raportului de credit este banca (fie in calitate de debitor - este creditata de titularii de depozite, fie in calitate de creditor - prin imprumuturile acordate clientilor sai, statului, altor banci, etc.).

Creditul comercial se acorda sub forma de marfa. El satisface atat interesul producatorului (deci agentului economic producator) de a vinde mai repede marfa, cat si pe cel al comerciantului care nu are fonduri sa le elibereze direct la primirea marfii.Creditul obligatar apare in raporturile dintre institutii de stat si agentii economici in calitate de debitori, pe deoparte si creditori, pe de alta parte. Aceste raporturi se concretizeaza in faptul ca primii emit obligatiuni, iar creditorii sunt subscriitori si detinatori ai acestor obligatiuni.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu privind diagnosticul starii de finantare a firmei

Lucrare de licenta despre Studiu privind diagnosticul starii de finantare a firmei
Cuprins

Capitolul I. Continutul si rolul creditului bancar.............5

Capitolul II. Piata creditelor...............12

Capitolul III. Cerintele si tehnica acordarii creditelor bancare.......18

Capitolul IV. Studiu de caz privind creditarea bancara.........34

Concluzii...............62

Bibliografie............63

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu privind diagnosticul starii de finantare a firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.