Studiu privind evaluarea domeniului patrimonial

Trimisa la data: 2009-07-09
Materia: Drept
Pagini: 112
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sorin_T
Lucrare de licenta despre Studiu privind evaluarea domeniului patrimonial
Capitalul social al societatii este de 990.000 lei divizat in 99 parti sociale, in valoare de 10.000 lei, depusi integral la autorizare. In anul 1999 asociatul unic a efectuat un nou aport la capitalul social in valoare de 20.000.000 lei, parti sociale in numar de 20, in valoare nominala de 1 milion. Firma are asociat unic, care este si directorul general al acesteia.

Capitalul social va putea fi marit, prin decizia asociatului unic, el fiind si singurul beneficiar direct al profitului realizat. In statut se mai precizeaza urmatorul lucru: cheltuielile necesare desfasurarii activitatii se suporta de societate precum si pierderile. Aceasta precizare deriva din forma de organizare a societatii, si anume societate cu raspundere limitata.

Asociatul unic administreaza si reprezinta societatea. Transmiterea partilor sociale in societate si in afara societatii se face numai cu acordul asociatului unic. In caz de deces partile sociale se transmit succesorilor. Mai sunt prezentate in statut si prevederi referitoare la dizolvarea si lichidarea societatii : dizolvarea societatii se face numai in caz de faliment, reducere a capitalului sub minimul legal (daca nu se iau masuri de completare a acestuia), in orice alta situatie daca hotaraste asociatul unic.

Dupa obtinerea hotararii de dizolvare, societatea se lichideaza.Lichidarea societatii se face de catre lichidatori numiti de asociat si care au aceiasi raspundere cu acesta. In urma incheierii operatiunilor de lichidare, lichidatorii vor solicita radierea societatii din Registrul Comertului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu privind evaluarea domeniului patrimonial

Lucrare de licenta despre Studiu privind evaluarea domeniului patrimonial
Cuprins

Capitolul I Aspecte preliminare............................3
Obiectul, scopul, data evaluarii...........................3
Baza de evaluare - definitia valorii.......................4
Documentarea pentru evaluare...............4

Capitolul II Analiza diagnostic............4
2.1 Diagnosticul juridic...................4
2.2 Diagnosticul operational...............7
2.3 Diagnosticul resurselor umane..........15
2.4 Diagnosticul managementului............26
2.5 Diagnosticul comercial.................39
2.6 Diagnosticul financiar.................46

Capitolul III Evaluarea firmei.............82
3.1 Elemente fundamentale..................82
3.2 Evaluarea terenurilor, constructiilor si a mijloacelor fixe.......82

Capitolul IV Metode de evaluare a intreprinderii..................98
4.1 Evaluarea firmei prin metoda costurilor.......................98
4.2 Evaluarea firmei prin metode de randament.....................98

Capitolul V Concluzii si reconcilirerea valorilor.................111

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu privind evaluarea domeniului patrimonial". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.