Studiu privind evidentierea imobilizarilor corporale la institutiile publice

Trimisa la data: 2010-07-15
Materia: Economie
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costi_O
Lucrare de licenta despre Studiu privind evidentierea imobilizarilor corporale la institutiile publice
Obiectivul fundamental al contabilitatii il reprezinta furnizarea de informatii care sa ofere o imagine fidela asupra patrimoniului, asupra evolutiei si performantelor situatiei financiare si a rezultatelor, in scopul utilizarii acestora de catre diferite categorii de utilizatori interni si externi cu ocazia luarii unor decizii economice. Pentru cresterea increderii in imaginea fidela furnizata de catre contabilitate este necesar ca informatiile oferite de catre acesta sa fie obtinute cu respectarea conventiilor, principiilor, procedeelor si instrumentelor contabile, adica cu respectarea normelor legale de standardizare contabila.

Contabilitatea institutiilor publice foloseste operatiuni de contabilitate care se refera la miscarile patrimoniale in cadrul unui patrimoniu public. In afara de miscarile privitoare la elementele patrimoniului public, contabilitatea publica cuprinde si operatiuni de control asupra bunurilor si veniturilor publice. Este si firesc, intrucat operatiunile de control privitoare la veniturile publice sunt cu mult premergatoare realizarii acestor venituri si depasesc perioada in cursul careia are loc aceasta realizare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu privind evidentierea imobilizarilor corporale la institutiile publice

Lucrare de licenta despre Studiu privind evidentierea imobilizarilor corporale la institutiile publice
Cuprins

Introducere......................3

Capitolul I Contabilitatea in Romania................5


Capitolul II Evaluarea elementelor patrimoniale..............28

Capitolul III Contabilitatea imobilizarilor corporale la institutiile publice.................42

Capitolul IV Studiu de caz privind contabilitatea imobilizarilor corporale la primaria orasului Intorsatura Buzaului................70

Capitolul V Concluzii................72

Bibliografie.........................80

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu privind evidentierea imobilizarilor corporale la institutiile publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.