Studiu privind lucrarile contabile periodice

Trimisa la data: 2008-06-26
Materia: Contabilitate
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_S
Lucrare de licenta despre Studiu privind lucrarile contabile periodice
Din punct de vedere metodologic, contabilitatea unitatii e coordonata de catre Directia Contabila din cadrul Ministerului Finantelor Publice si Colegiul Consultativ al Contabilitatii format din: Ministerul Finantelor Publice, Industriei, Agriculturii, Comertului, reprezentanti ai Curtii de Conturi, Bursei, Camerei de Comert si Industrie. Compartimentul contabilitate din cadrul S.C. IMSAT S.A. are ca obiective principale: urmarirea, reflectarea sistematica, controlarea si analiza tuturor operatiilor economice exprimabile in etalon banesc ce au loc zi de zi in unitate ca urmare a desfasurarii activitatii ei de aprovizionare, productie, desfacere.

De asemenea, compartimentul contabilitate asigura datele necesare calcularii exacte si la timp a pretului de cost al productiei si asigura integritatea mijloacelor circulante si banesti aflate in administrarea operativa a unitatii, inregistrand sistematic existenta si miscarea tuturor mijloacelor de productie. Se identifica in cadrul acestui compartiment o serie de relatii interne (Anexa 2) si externe.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu privind lucrarile contabile periodice

Cuprins

Capitolul I. Caracterizare economico-organizatorica a S.C. IMSAT S.A...................................3
1.1 Prezentarea generala a SC IMSAT SA...............................3
1.2 Caracterizarea unitatii din
punct de vedere organizatoric...................................14
1.3. Caracterizarea S.C. IMSAT S.A. din
punct de vedere economic..................................21
1.4. Caracterizarea S.C. IMSAT S.A. din
punct de vedere financiar..................................26

Capitolul II. Sistemul informational actual privind contabilitatea periodica..................................28
2.1. Lucrari contabile lunare..................................28
2.2. Situatiile financiare anuale
- prezentare generala -..................................34

Capitolul III. Analiza stocurilor la S.C. IMSAT S.A...................................68

Capitolul IV. Posibilitati de folosire a tehnicii moderne de calcul.................................78
4.1. Gradul de inzestrare cu mijloace tehnice de calcul si utilizarea acestora in cadrul S.C. IMSAT S.A...................................78
4.2.Exemplu de utilizare a tehnicii moderne de calcul la S.C. IMSAT S.A...................................81

Bibliografie..................................98

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu privind lucrarile contabile periodice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.