Studiu privind promovarea imaginii de marca

Trimisa la data: 2010-10-02
Materia: Marketing
Pagini: 44
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_T
Lucrare de licenta despre Studiu privind promovarea imaginii de marca
"Imaginea corporatiei cuprinde totul, de la impresia vizuala creata de logo, antet, uniforma, brosuri, firma exterioara sau reclame, de la mirosul din magazine, sali de receptie, cantine sau birouri, de la sentimentul placut dat de covoarele moi, de afisele atractive si de camerele cu aer conditionat, de la atmosfera creata de design-ul interior si exterior al cladirii, pana la experientele placute sau neplacute provocate de calitatea produselor si a serviciilor fata de clienti ."

Paul Hefting cosidera imaginea corporatiei ca fiind imaginea pe care publicul o are despre o companie, pe cand identitatea corporatiei este imaginea pe care compania se straduieste sa o obtina pentru a-si construi o buna reputatie fata de clientii sai.Daca imaginea unei corporatii poate sa varieze de la un segment al publicului la altul, identitatea trebuie sa fie consistenta. Identitatea este cea care confera specificitate, contribuind prin elementele sale la recunoasterea imediata a unei organizatii, la un prim nivel al contactului vizual.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu privind promovarea imaginii de marca

Cuprins

In loc de prefata............3

Capitolul I Precizari conceptuale.........5
Dualismul identitate-imagine..............6
Avantajele induse de o buna imagine........8

Capitolul II Identitate, imagine si marca............10
2.1. Delimitari notionale.........10
2.2. Crearea si dezvoltarea marcii...........14

Capitolul III Implicarea mass-media in crearea imaginii de marca......17
3.1. Tipuri de imagine mass-media........17
3.2. Anticiparea impactului.........21

Capitolul IV Studiu de caz: "Imaginea de marca COSMOTE Romania"......25
4.1. Descrierea scopului studiului de caz........25
4.2. Istoricul si cultura organizatiei..........26
4.3. COSMOTE in Romania (viziune si pozitionare)........27
4.4. Caracteristicile proiectului si partenerii implicati........28
4.5. Obiectivele principale ale proiectului..........35
4.6. Fazele pre- si post-proiect........38
4.7. Concluzii..........40
In loc de conluzii......41

Bibliografie selectiva..........43

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu privind promovarea imaginii de marca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.