Studiu privind protectia sociala si protectia muncii

Trimisa la data: 2011-01-31
Materia: Resurse Umane
Pagini: 47
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: h_dianna
Lucrare de dizertatie despre Studiu privind protectia sociala si protectia muncii
Adoptarea unui sistem de management al calitatii totale a facilitat dezvoltarea unei game de produse tot mai apreciate si implict crearea unei piete specifice, in continua expansiune. Remarcandu-se printr-o seriozitate deosebita, societatea a ocupat un segment de piata insemnat fiind in momentul de fata printre primele trei societati din acest domeniu in judetul Cluj.

Incepand cu anul 2003 piata de desfacere a trecut granitele judetului, produsele ALFA fiind valorificate si pe pietele din judetele Bistrita Nasaud, Salaj, Maramures, Arad, Suceava. S.C. ALFA S.R.L. detine doua sectii de productie tamplarie si una de producere a pachetului termoizolant.

Dotarea sectiilor de productie este facuta cu utilaje noi, din import, taierea sticlei facandu-se prin programare PC. Acest lucru face posibila obtinerea de produse de calitate superioara. Calitatea tamplariei este conferita atat datorita dotarilor tehnice, cat si datorita factorului uman, societatea avand ca angajati, la nivel de conducere si in productie, o echipa tanara si dinamica de profesionisti cu o vechime in activitatea de tamplarie de aproximativ 14 ani.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu privind protectia sociala si protectia muncii

Lucrare de dizertatie despre Studiu privind protectia sociala si protectia muncii
Cuprins

Introducere....................3

1. Prezentare generala a S.C. ALFA S.R.L....................5
1.1. Scurt istoric......................5
1.2. Management si organizare...........6
1.2.1. Obiectul de activitate...........6
1.2.2. Descrierea organigramei..........7
1.2.3. Resursele umane..................9

2. Protectia sociala si protectia muncii in intreprinderi..........16
2.1 Continutul protectiei sociale.......16
2.2. Reglementari constitutionale.......17
2.3. Reglementari privind codul muncii.....................19
2.4. Continutul protectiei muncii.......24

3. Proetctia sociala si protectia muncii la S.C. ALFA S.R.L.........29
3.1. Contractul colectiv de munca LA S.C. ALFA S.R.L.................29
3.2. Contractul individual de munca la S.C. ALFA S.R.L...............43
3.3. Protectia muncii la societatea S.C. ALFA S.R.L.................44
3.4. Alte elemente de protectie sociala laA S.C. ALFA S.R.L..........47

Concluzii................51

Bibliografie.............53

Anexe....................56

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu privind protectia sociala si protectia muncii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.