Studiu privind realizarea unui site

Trimisa la data: 2010-04-23
Materia: Informatica
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ioana_Po
Lucrare de licenta despre Studiu privind realizarea unui site
Web-ul este utilizat de catre browserul utilizatorului pentru a putea vizualiza paginile de pe acesta. Aceste pagini contin in principal informatii sub forma de text dar si sub forma video (imagini statice sau animatii) sau audio. Aceste informatii sint stocate pe Web sub un format special denumit HTML.

HTML (HyperText Markup Language) este limbajul cu care "comunica" Web-ul. Formatul HTML a aparut odata cu aparitia Web-ului, si este un format special, este lizibil, adica este inteligibil de catre om. Cind vizualizam o pagina Web aceasta este in format HTML, iar browser-ul o traduce in imagini, sunete, texte etc.Pentru a crea pagini Web avem nevoie de un editor simplu de texte in care sa scriem pur si simplu ceea ce dorim in formatul HTML. Un singur inconvenient al realizarii paginilor Web cu ajutorul editoarelor de texte este faptul ca trebuie cunoscut limbajul HTML.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu privind realizarea unui site

Cuprins


Despre Worl Wide Web (WWW)..........3
Limbajul HTML...........12
Sectiunile uni document HTML.......19
Despre Ascpectul unui document HTML........23
Stiluri de text........27
Liste...........31
Legaturi si Referinte..........37
Utilizarea Imaginilor..........42
Tabele..........46
Pagina de Cadre si Cadre in Pagina........52
Formulare HTML......56
Sursa Siteului......65

Bibliografie.........87

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu privind realizarea unui site". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.