Studiu privind tratamentul termic aplicat rotilor dintate din otel OLC 45

Trimisa la data: 2010-11-20
Materia: Mecanica
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: acraciun
Lucrare de licenta despre Studiu privind tratamentul termic aplicat rotilor dintate din otel OLC 45
Tratamentele termice , definite ca procedee ( procese tehnologice ) de prelucrare la cald a metalelor si aliajelor , sunt ansambluri de operatii constand din incalziri si raciri in conditii determinate , aplicate produselor metalice ( semifabricate , piese sau scule ), cu scopul aducerii acestora in anumite stari structurale si de tensiuni interne , stari corespunzatoare unor asociatii de proprietati care le sunt prescrise potrivit conditiilor de prelucrare pana la forma finita si de solicitare a lor in servicii.In timpul operatiilor de prelucrare la cald ( prin turnare , deformare plastica , sudare ), sau la rece ( prin aschiere , taiere , deformare plastica ) , prin care se realizeaza forma tehnologica ( piesa sau scula forjata sau turnata).

Obiectivul aplicarii tratamentelor termice , este deci de a modifica starea structurala si de tensiuni interne a semifabricatelor , pieselor si sculelor in scopul asigurarii conditiilor celor mai avantajoase din punct de vedere tehnic si economic de prelucrare pana la forma finita ( functionala ) si prescriptiilor privind durabilitatea si siguranta in exploatare a acestora.Valorificarea plenara a materialelor metalice , metale si aliaje,prin aducerea lor sub forma de produse , in stari structurale si de tensiuni interne corespunzatoare celor mai ridicate valori a proprietatilor care definresc durabilitatea si siguranta in servici.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu privind tratamentul termic aplicat rotilor dintate din otel OLC 45

Lucrare de licenta despre Studiu privind tratamentul termic aplicat rotilor dintate din otel OLC 45
Cuprins

Capitolul I. Notiuni teoretice despre tratamente termice..............4

Capitolul II. Calirea.................................27

Capitolul III. Revenirea.............................51

Capitolul IV. Controlul calitatii produselor tratate termic...........61

Capitolul V. Tratamente termice aplicate rotilor dintate.............69

Capitolul VI. Partea experimentala..............................74

Concluzii .....................................82

Bibliografie...................................83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu privind tratamentul termic aplicat rotilor dintate din otel OLC 45 ". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.