Studiul algoritmilor de performanta pentru analizoare sintactice de tip LR

Trimisa la data: 2010-10-17
Materia: Informatica
Pagini: 148
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Grigore_Op
Lucrare de licenta despre Studiul algoritmilor de performanta pentru analizoare sintactice de tip LR
Astfel, tabela goto este pur si simplu o reprezentare a functiei GOTO din ultima sectiune, aplicata simbolurilor neterminale.
Acum trebuie sa determinam simbolurile de intrare asupra carora este aplicata reducerea. Acest lucru ne va permite sa detectam ambiguitatile si constructiile dificil de analizat din gramatici si sa alegem intre reduceri daca sunt posibile mai multe pentru o stare data.

In general, aceasta este o sarcina complexa; solutia cea mai generala pentru aceasta problema a fost data de Knuth in 1965, dar algoritmul sau cere timp mult si spatiu mare de memorie. Au fost propuse cateva simplificari de catre DeRemer (1969 si 1971) carora le lipseste generalitatea completa a tehnicii lui Knuth, dar care pot construi analizoare practice ce lucreaza intr-un timp rezonabil pentru o gama larga de limbaje. Vom descrie un algoritm care rezolva toate conflictele ce pot fi rezolvate cand analizorul are starile date mai sus.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiul algoritmilor de performanta pentru analizoare sintactice de tip LR

Lucrare de licenta despre Studiul algoritmilor de performanta pentru analizoare sintactice de tip LR
Cuprins

Capitolul I Notiuni generale..............3

Capitolul II Gramatici si arbori de derivare..............5

Capitolul III Analiza LR...............9

Capitolul IV Concluzii................63

Capitolul V Un analizor LALR(1)...........46

Bibliografie...............147

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiul algoritmilor de performanta pentru analizoare sintactice de tip LR". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.