Studiul centrelor de profit la BCR

Trimisa la data: 2011-04-05 Materia: Economie Pagini: 62 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: claudiu1575
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Studiul centrelor de profit la BCR
Banca are si poate infiinta sucursale, filiale, agentii sau reprezentante in tara si strainatate pe baza aprobarii Consiliului de Administratie a bancii.Durata de activitate a bancii este de 99 ani de la data emiterii autorizatiei de functionare de catre B.N.R. cu posibilitatea extinderii acestei perioade.

Banca are ca obiect principal de activitate atragerea si formarea de depozite banesti in lei si valuta, de la persoane fizice si juridice, din tara si strainatate, acordarea de credite bancare pe termen scurt, mediu si lung, efectuarea de servicii bancare, operatiuni pentru activitatea de comert enterior si alte operatiuni bancare, potrivit legii.

Studiul calitatii creditelor constituie deja in banca o tehnica bine insusita, iar pe baza rezultatelor ce decurg din incadrarea portofoliului de credite in clasele cunoscute se iau permanent masuri legale de constituire a provizioanelor atat pentru credite cat si pentru dobanzi.
Analizand creditele acordate in anii 2005, 2006 rezulta in anul 2006 prioritate pentru unitatile teritoriale au devenit calitatea imprumuturilor, studierea cu atentie a cererilor, promovarea care se justifica si care intrunesc in totalitate cerintele normelor bancare.

Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Studiul centrelor de profit la BCR

Studiul centrelor de profit la BCR
Cuprins

Raport de cercetare a lucrarii............3

Capitolul I Prezentarea Bancii Comerciale Romane..............5
1.1. Activele bancii - structura, caracteristici..............7
1.2. Creditele acordate clientilor de catre B.C.R.......8
1.3. Resursele bancii - suport al activitatii de creditate a economiei............8
1.4. Capitalurile proprii............9
1.5. Disponibilitati si depozite banesti...........9
1.6. Imprumuturile...........10

Capitolul II Organizarea unitatilor Bancii Comerciale Romane.........16

Capitolul II Studiul profitului si a performantelor bancare: Agentia Blaj a B.C.R.............40
3.1 Profitabilitatea si rolul bancilor in stimularea proceselor economice...........40
3.2. Studiul profitului si perfomantele bancare.............42

Capitolul IV Concluzii si propuneri...........60

Bibliografie...........62

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiul centrelor de profit la BCR". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.