Studiul dinamicii masinilor electrice

Trimisa la data: 2010-08-05
Materia: Politehnica
Pagini: 42
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AnaMaria_I
Lucrare de licenta despre Studiul dinamicii masinilor electrice
Miezul feromagnetic se realizeaza din tole de otel electrotehnic laminate la rece, cu cristale orientate, cu pierderi specifice foarte mici (0,45 W/Kg) izolate cu carlit (izolatie ceramica) impachetate la 45o si rigidizare cu ajutorul schelelor metalice.Infasurarile sunt realizate din conductor de cupru izolat cu hartie, pe cilindrii de straticel si presat cu ajutorul schelelor prin intermediul tirantilor. Infasurarile au prevazute canale de racire ce se realizeaza cu ajutorul penelor.

Infasurarea de joasa tensiune este dispusa la interior si este de tip cilindric, in doua straturi.Infasurarea de inalta tensiune este dispusa la exterior si este de tip stratificat.Pentru realizarea infasurarilor de inalta si de joasa tensiune s-a folosit un conductor profilat realizandu-se astfel o asezare si o umplere mai buna a bobinelor.
Cuva, capacul si conservatorul transformatorului sunt de constructie sudata, capabila sa reziste la schimbari de presiune in timpul functionarii.Sistemul de racire este format din radiatoare din tevi drepte, cu grad ridicat de dispersie a caldurii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiul dinamicii masinilor electrice

Lucrare de licenta despre Studiul dinamicii masinilor electrice
Cuprins

Memoriu justificativ...............4

Calculul circuitului magnetic........5

Calculul infasurarilor.........9

Calculul pierderilor si curentului de functionare in gol..........16

Tensiunea de scurtcircuit............23

Verificarea solicitarilor mecanie.........24

Tehnologia de fabricare a miezului........37

Bibliografie..............41

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiul dinamicii masinilor electrice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.