Studiul fizico-chimic de obtinere a dioxidului de carbon si al azotului din oxid de carbon si oxid de azot

Trimisa la data: 2010-08-28
Materia: Chimie
Pagini: 37
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_Sa
Lucrare de licenta despre Studiul fizico-chimic de obtinere a dioxidului de carbon si al azotului din oxid de carbon si oxid de azot
Oxidul de carbon se gaseste in cantitate mica in unele gaze vulcanice si in cantitate mai mare in atmosfera oraselor unde rezulta prin arderea incomplete a carbunelui in uzine.Gazele de espament ale vehiculelor cu motor,produsii de explozie,fumul de tigara,atmosfera minelor, tunelurilor,a cabinelor de proiectie a frilmelor,contin oxid de carbon.Este constituentul combustibil al gazului de aer si impreuna cu hidrogenul al gazului de apa.Este un component de poluare a aerului.

Oxidul de carbon este la temperature obisnuita un gaz incolor,indoor,fara gust si toxic.Densitatea sa in raport cu aerul este 0.9670.Un litru de gaz la 00C si presiunea de o atmosfera cantareste 1.2900 g.Oxidul de carbon lichid fierbe la -191.420C la presiunea de 760 mm Hg.Punctul de topire al oxidului de carbon solid este -2070C.Un litru de apa dizolva 35 cm3 de oxid de carbon la 00C si 25 cm3la 150C si presiune atmosferica.Temperatura sa critica este -139,50C si presiunea critica 35.5 atm.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiul fizico-chimic de obtinere a dioxidului de carbon si al azotului din oxid de carbon si oxid de azot

Lucrare de licenta despre Studiul fizico-chimic de obtinere a dioxidului de carbon si al azotului din oxid de carbon si oxid de azot
Cuprins

Capitolul I Date despre materii prime si produsul finit............3

Capitolul II Descrierea Chimica .............8

Capitolul III Studiul Fizico-Chimic..........19

Capitolul IV Schema bloc al procesului.......30

Capitolul V Bilantul de materiale............32

Capitolul VI Bilantul termic............34

Capitolul VII Concluzii............36
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiul fizico-chimic de obtinere a dioxidului de carbon si al azotului din oxid de carbon si oxid de azot". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.