Studiul nevoilor - aspecte teoretice

Trimisa la data: 2009-11-04
Materia: Sociologie
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_A
Lucrare de licenta despre Studiul nevoilor - aspecte teoretice
Posibilitatea de promovare rapida pe care managementul o administreaza in concordanta cu un sistem corect contribuie si ea la satisfactia in munca. Posibilitatile ample de promovare au o contributie importanta la satisfactia in munca deoarece promovarile contin un numar de semnale referitoare la valoarea personala care sunt bine apreciate.

Unele din aceste semnale pot fi materiale ( cum ar fi cresterile de salariu care le insotesc), in timp ce altele sunt de natura sociala ( recunoasterea in cadrul organizatiei si un prestigiu crescut in mijlocul comunitatii). Desigur, exista diferente culturale si individuale in ceea ce oamenii vad ca fiind un sistem de promovare corect. Unii angajati ar prefera un sistembazat strict pe vechime, in timp ce altii ar putea dori un sistem bazat numai pe performanta in munca.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiul nevoilor - aspecte teoretice

Lucrare de licenta despre Studiul nevoilor - aspecte teoretice
Cuprins

Capitolul I Consideratii manageriale...........4
Scurta retrospectiva asupra teoriilor motivationale.............4
Teorii ale motivatiei bazate pe studiul nevoilor................6
Teorii ale motivatiei bazate pe studiul comportamentelor........11
Satisfactia in munca..................20
Performanta , obiectiv al procesului managerial...........31
Divergente si convergente asupra relatiei satisfactiei si performantei din prisma cunostintelor teoretico-practice.........35
Satisfactia determina performanta...........37
Performanta determina satisfactia...........39

Capitolul II Obiective.........41
Ipoteze...............41
Metode de cercetare...........42

Capitolul III Prelucrarea si interpretarea rezultatelor.........43

Capitolul IV Concluzii..............50

Anexe................52

Bibliografie..........55

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiul nevoilor - aspecte teoretice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.