Studiul perceptiei Brand versurs Marca - sursele de influenta si gradul in care acestea pot fi controlate

Trimisa la data: 2010-08-04
Materia: Marketing
Pagini: 173
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_Il
Lucrare de licenta despre Studiul perceptiei Brand versurs Marca - sursele de influenta si gradul in care acestea pot fi controlate
Brandurile de servicii se caracterizeaza prin dorinta de a asigura acelasi nivel de servire al intregulului personal. Cu toate ca pot aparea si elemente tangibile, elementele intangibile sunt cele care constituie marca. Astfel de marci sunt mai complexe decat marcil de bunuri din cel putin doua motive: pe de o parte este dificil sa "marchezi"/ "brandezi" ceva ce nu poate fi atins, iar pe de alta parte aceste servicii sunt realizate direct de angajati [9,43].

Ca si exemplu de marca de serviciu, Easyjet este elocventa. Avand tarife extrem de mici, easyjet este una dintre cele mai tinere flote aeriene, aflata intr-o continua difersificare a destinatiilor zborurilor, motive pentru care aceasta marca este aleasa de tot mai multi oameni de afaceri si turisti. Brandul a stiut sa foloseasca o tendinta, care la prima vedere poate speria o companie aeriana, in favoarea ei: faptul ca tot mai multe firme isi restrang bugetul de calatorii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiul perceptiei Brand versurs Marca - sursele de influenta si gradul in care acestea pot fi controlate

Cuprins

1.Definirea marcilor.............3

2.Tipuri de marci..........50

3.Cum functioneaza marcile?.........65

4.Specificitati ale brandingului de loc........73

5.Brandul de tara al Suediei........80

6.Brandul de tara al Estoniei.......85

7.Cateva actiuni ce se inscriu in incercarile de "branduire" ale Romaniei........159

8.Bibliografie..........171
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiul perceptiei Brand versurs Marca - sursele de influenta si gradul in care acestea pot fi controlate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.