Studiul rezistentei manageriale cu ajutorul centrelor de profit

Trimisa la data: 2010-07-02
Materia: Management
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costi_S
Lucrare de licenta despre Studiul rezistentei manageriale cu ajutorul centrelor de profit
Structural, prin imbunatatirea nivelului de pregatire profesionala in urma unor cursuri de perfectionare. Sunt necesare schimbari in structura personalului si anume cresterea ponderii personalului cu pregatire superioara. In cadrul acestei categorii cresterea ponderii economistilor, juristilor, amplificarea personalului de specialitate, amplificarea competentei profesionale si manageriale a managerilor situati la diferite niveluri ierarhice, dar si a executantilor din compartimentele functionale si operationale.

Pentru obtinerea unei productivitati adecvate se recomanda o evaluare continua a capacitatilor personalului prin testarea periodica a cunostintelor, calitatilor si aptitudinilor in vederea asigurarii unei corespondente intre post si ocupantul postului.Resursele informationale sunt foarte importante in contextul actualei revolutii informationale. Acestea vor fi asigurate atat prin sistemul de formare si perfectionare continua a salariatilor cat si de cooperarea cu firme de consultanta economica si manageriala romanesti si straine. Constituirea bibliotecii proprii va fi benefica pentru formarea si informarea continua a specialistilor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiul rezistentei manageriale cu ajutorul centrelor de profit

Lucrare de licenta despre Studiul rezistentei manageriale cu ajutorul centrelor de profit
Cuprins

Capitolul I - Diagnosticarea viabilitatii economice si manageriale...............4
1.1 Documentarea preliminara...................4
1.1.1. Caracteristici tipologice ale firmei.............4
1.1.2. Situatia economico-financiara...........4
1.1.3. Sistemul de management si componenetele sale.............7
1.2 Identificarea si interpretarea simptomelor semnificative........14
1.2.1.Analiza viabilitatii economice...........14
1.2.2. Analiza viabilitatii manageriale........14

Capitolul II STtrategia societatii Axa Proxim SRL..........39
2.1. Formularea misiunii firmei AXA QY PROXIM SRL..........39
2.2. Stabilirea obiectivelor strategice.........40
2.3. Conturarea principalelor optiuni strategice...........41
2.4. Dimensionarea resurselor alocate...........45
2.5. Precizarea termenelor......................47
2.6. Stabilirea avantajului competitiv..........47
2.7. Implementarea strategiei...........48

Capitolul III Reproiectarea manageriala a Societatii AXA QY PROXIM pe baza centrelor de profit...........49

Bibliografie...................75

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiul rezistentei manageriale cu ajutorul centrelor de profit". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.