Studiul satisfactiei in munca McDonalds

Trimisa la data: 2010-11-21 Materia: Resurse Umane Pagini: 44 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: nicaroxana
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Studiul satisfactiei in munca McDonalds
Munca este exercitarea efortului si aplicarea cunostintelor si a aptitudinilor in vederea realizarii unui scop. Pentru a-si castiga existenta oamenii muncesc.

Numai prin munca oamenii isi pot satisface nevoile, incepand de la asigurarea nevoilor fiziologice (scopul fundamental al salariatului) si pana la realizarea celor de stima (o pozitie de conducere, o masina a companiei) si autodepasire (in cazul muncitorilor profesionisti si managerilor).

Contractul obisnuit de angajare prevede ca in schimbul serviciilor angajatului, de-a lungul unei parti anume din timpul sau, patronatul va face o plata monetara si uneori va asigura beneficii suplimentare. Prin acordarea unui nivel al salariului care sa asigure subzistenta si printr-un program de lucru care sa permita un nivel suficient al refacerii capacitatii de munca sunt satisfacute nevoile fiziologice. Doar in momentul satisfacerii nevoilor fundamentale ale biologicului, oamenii se pot orienta spre alte nevoi care au fost latente in asteptarea implinirii celor de pe nivelul inferior.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Studiul satisfactiei in munca McDonalds

Lucrare de licenta despre Studiul satisfactiei in munca McDonalds
Cuprins

Introducere.................................1

Capitolul I Satisfactia in munca. Necesitate. Concept. Surse...........2
1.1. Satisfacerea nevoilor angajatilor in cadrul procesului de munca...2
1.2 Conceptul de satisfactie in munca...............................4
1.3 Sursele satisfactiei in munca...................................8
Capitolul II :Prezentarea generala si analiza Societatii McDonald's Romania.......12
2.1. Prezentarea generala a Companiei McDonald's. Istoricul si misiunea....................13
2.2 Instrumente de motivare profesionala in cadrul S.C.McDonald's .S.R.L..................24
2.3. Analiza situatiei economice a S.C.McDonald's.S.R.L..............27

Capitolul III Cercetarea satisfactiei in munca a angajatilor la McDonald's...........29
3.1.Prezentarea cercetarii efectuate la restaurantul McDonald's Central Bucuresti.........29
3.2.Analiza rezultatelor cercetarii..........................31
3.3. Analiza stilului de conducere si a satisfactiei in munca la restaurantul McDonald's Central..............................34

Concluzii si propuneri......................37

Bibliografie................................41

Anexe.......................................43
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiul satisfactiei in munca McDonalds". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.