Substantivul

Trimisa la data: 2009-02-17
Materia: Limba Romana
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: 1autodidact
Lucrare de licenta despre Substantivul
Lucrarea contine doua capitole referitoare la substantive. Primul capitol se refera la substantive: definitie, felul, genul, numarul, cazul si functiile sintactice - intr-o abordare noua. Capitolul al II - lea contine definitia locutiunii substantivale si exemple.

Am ales aceasta tema pentru ca substantivul reprezinta “o clasa lexico - gramaticala deschisa, ce reprezinta aproximativ 50% din totalitatea cuvintelor limbii romane, fiind, alaturi de verb, o clasa fundamentala”, implicata in definirea celorlalte clase lexico - gramaticale.

„Morfologia este partea gramaticii care se ocupa cu studiul structurii morfematice a cuvintelor, cu studiul morfemelor si al partilor de vorbire (al claselor lexico - gramaticale)”. „Morfologia este o parte a gramaticii care studiaza partile de vorbire si flexiunea lor.”

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Substantivul

Lucrare de licenta despre Substantivul
Introducere.................1

Capitolul I: Substantivul..................2

1.1. Definitia substantivului(Caracteristici morfologice)..........8
1.2. Felul substantivului (Clase semantico-gramaticale)........... 9
1.3. Genul substantivului....................31
1.4. Numarul substantivului..................35
1.5. Cazul si functiile substantivului.......36
Note.............44

Capitolul al II-lea: Locutiunea substantivala.............45
Note...............49

Concluzii...............50
Bibliografie............52
Cuprins.................53

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Substantivul". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.