Suprafetele Bezier si B Spline rationale

Trimisa la data: 2010-07-09
Materia: Matematica
Pagini: 114
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ioana_S
Lucrare de licenta despre Suprafetele Bezier si B Spline rationale
Continutul acestei lucrari este structurat in patru capitole. In primul capitol, intitulat "Preliminarii de analiza, algebra liniara si geometrie", s-a avut in vedere prezentarea succinta a unor elemente de analiza matematica, de algebra liniara a vectorilor liberi si de geometrie diferentiala clasica a curbelor. In prima parte sunt expuse notiuni generale de derivabilitate si diferentiabilitate utile pentru studiul proprietatilor locale si globale ale suprafetelor. In cazul curbelor, aspectele prezentate se refera la definitia curbelor regulate in plan si spatiu, definitia si proprietatile tangentei, definitia curburii intr-un punct si la formulele lui Frenet.

Al doilea capitol, intitulat "Elemente de teorie a suprafetelor in spatiu", cuprinde notiuni legate de proprietatile planului tangent si ale vectorului normal unitar, asocierea unui reper de tip Frenet pentru o curba situata pe o suprafata. La finalul acestui capitol sunt prezentate cateva grafice si comenzi mai importante in limbajul Mathematica, un program soft in principal pentru alicatii in matematica, un mediu de programare interactiv care permite rularea programului in timp ce el este scris.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Suprafetele Bezier si B Spline rationale

Cuprins


Prefata............3

Capitolul I. Preliminarii de analiza, algebra liniara si geometrie......5

Capitolul II. Elemente de teorie a suprafetelor in spatiu........41

Capitolul III. Suprafete Bezier si B-spline............73

Capitolul IV. Suprafete Bezier si B-spline rationale........101

Bibliografie..........114
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Suprafetele Bezier si B Spline rationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.