Sursele de informare ale managementului trezoreriei concretizate in bilant si contul de rezultate

Trimisa la data: 2010-05-14
Materia: Contabilitate
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Emil_Mi
Lucrare de licenta despre Sursele de informare ale managementului trezoreriei concretizate in bilant si contul de rezultate
Deciziile managerilor privind activitatile de finantare, investitii si exploatare necesita cunoasterea nevoilor societatilor comerciale si a modului de finantare a acestora. Teoria si practica financiara utilizeaza in acest scop bilantul functional sau economic. Acesta reflecta fluxurile de resurse din pasivul bilantului, destinate finantarii fluxurilor de utilizari din activul bilantului, grupate in functie de apartenenta lor la ciclurile de acumulare (ciclul de finantare, ciclul de investitii) si la ciclul operatiunilor curente (de exploatare si din afara exploatarii), de care apartin fluxurile de incasari si plati evaluate la valoarea de origine a acestora.

Corectarea informatiilor contabile si gruparea elementelor de activ si pasiv in functie de origine si destinatie, in cadrul bilantului functional sau economic, permite analizarea fluxurilor de utilizari si resurse, in functie de apartenenta la ciclurile existente la nivelul societatii comerciale. Pentru a reflecta deciziile initiale, activele sunt evidentiate la valoarea bruta. Unele elemente din activul, pasivul si din afara bilantului contabil vor corecta fluxurile de utilizari si resurse ale bilantului functional.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sursele de informare ale managementului trezoreriei concretizate in bilant si contul de rezultate

Cuprins


Introducere.........3

Capitolul I Bilantul si contul de rezultate, surse de informare in managementul trezoreriei..........8

Capitolul II. continutul si necesitatea asigurarii echilibrului financiar......20

Capitolul III. Echilibrul financiar dinamic prin intermediul tabloului de utilizari si resurse.........50

Capitolul IV. Studiu de caz SC Travel Fun SRL, Timisoara ........61

Concluzii si propuneri ..........65

Bibliografie..........77Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sursele de informare ale managementului trezoreriei concretizate in bilant si contul de rezultate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.