Sursele permanente din cadrul societatilor comerciale

Trimisa la data: 2010-02-26
Materia: Contabilitate
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_B
Lucrare de licenta despre Sursele permanente din cadrul societatilor comerciale
Un actionar, persoana fizica, in societatea cooperativa pe actiuni nu poate detine mai mult de 20% din capitalul social al acesteia.
Majorarea capitalului social poate avea loc pe baza hotararii adunarii generale a actionarilor si prin emiterea de noi actiuni in afara actiunilor emise conform articolului 14 si respectiv articolului 15, reprezentand aport in numerar si in natura. Reducerea capitalului se poate face pe baza hotararii adunarii generale a actionarilor.

Propunerea de reducere a capitalului trebuie comunicata cenzorilor de catre consiliul de administratie cu cel putin 30 de zile inainte de data adunarii generale a actionarilor, care decide asupra acestor reduceri.
In societatea pe actiuni, capitalul social este reprezentat prin actiuni emise de societate, care dupa modul de transmitere pot fi nominative sau la purtator.Felul actiunilor este determinat prin actul constitutiv; in caz contrar, ele vor fi la purtator.Actiunile nominative pot fi emise in forma materiala, pe suport de hartie, sau in forma dematerializata, prin inscriere in cont.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sursele permanente din cadrul societatilor comerciale

Cuprins


Introducere...........3

Capitolul I. Prezentarea generala a societatii comerciale "SERVICOM" S. C. C. A..............5

Capitolul II. Structuri si delimitari privind capitalurile permanente...........17

Capitolul III. Contabilitatea operatiilor privind gestiunea capitalurilor permanente...........42

Capitolul IV. Analiza si gestiunea fenomenelor circumscrise capitalurilor permanente...........56

Capitolul V. Concluzii si propuneri............72

Bibliografie.............77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sursele permanente din cadrul societatilor comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.