TVA ca produs al reformei fiscale

Trimisa la data: 2010-04-28
Materia: Economie
Pagini: 106
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_B
Lucrare de licenta despre T.V.A ca produs al reformei fiscale
In cazul livrarii de bunuri trebuie sa existe o legatura directa, intre operatiune si contrapartida obtinuta, ceea ce presupune ca operatiunea sa aduca un avantaj clientului, iar pretul primit sa fie in legatura cu avantajul livrat. Se considera ca aceasta legatura exista chiar si atunci cand pretul este sub valoarea normala a operatiunii, este achitat sub forma de abonamente, servicii sau bunuri sau ia forma unei sume calificate drept rabat.

Avantajul in folosul clientului se produce atunci cand exista un angajament al furnizorului de a furniza un bun determinabil unei persoane care asigura finantarea. Conditia este indeplinita chiar daca aceasta din urma persoana nu este insusi beneficiarul, ci un tert. In lipsa unui astfel de angajament, exista legatura daca operatiunea a fost efectuata de o asemenea maniera incat sa permita stabilirea unui asemenea angajament.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre TVA ca produs al reformei fiscale

Cuprins

Capitolul I consideratii generale..............3

Capitolul II Sfera si locul de aplicare........7

Capitolul III Operatiuni scutite...........20

Capitolul IV Persoanele platitoare de TVA.........37

Capitolul V Exigibilitatea..............40

Capitolul VI Baza de impozitare si cotele de impozitare........43

Capitolul VII Regimul deducerilor.............51

Capitolul VIII Rambursarea..........59

Capitolul IX Situatii speciale..........63

Capitolul X Situatii specifice..........64

Capitolul XI Inregistrarea taxei pe valoarea adaugata la S.C. Explodex S.A. - Brasov..............69

Capitolul XII Concluzii si propuneri...........102

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "TVA ca produs al reformei fiscale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.