Tactica efectuarii reconstituirii - studiu de caz

Trimisa la data: 2010-09-06
Materia: Drept
Pagini: 48
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_H
Lucrare de licenta despre Tactica efectuarii reconstituirii - studiu de caz
In opinia unui autor american , conceptul de reconstituire are doua aspecte, si anume reconstituirea materiala si reconstituirea mentala. Reconstituirea materiala (Physical Reconstruction) presupune reconstituirea locului faptei asa cum este el indicat de martori si dovezi materiale. Reconstituirea mentala (Mental Reconstruction) a faptelor infractorului ajuta criminalistul in verificarea logicii teoriei elaborate cu privire la posibilitatea savarsirii faptei.

O teorie nu trebuie respinsa doar pentru ca cel care investigheaza cazul nu s-ar fi comportat la fel in conditii similare. Studiul trebuie deci condus prin prisma mentalitatii criminalului. Nu trebuie facute presupuneri ce nu sunt sustinute de dovezi. Teoria elaborata in final va oferi o directie in investigatie dar ea nu trebuie urmarita in mod absurd, in ciuda descoperirii de noi fapte ce pot conduce la alte concluzii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tactica efectuarii reconstituirii - studiu de caz

Lucrare de licenta despre Tactica efectuarii reconstituirii - studiu de caz
Cuprins

Capitolul I Notiunea, scopul si importanta reconstituirii...........3

Capitolul II Felurile reconstituirii...............13

Capitolul III Dispunerea, organizarea si efectuare reconstituirii.............24

Capitolul IV Fixarea, aprecierea si folosirea rezultatelor reconstituirii..............34

Anexe.............44

Bibliografie..............47

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tactica efectuarii reconstituirii - studiu de caz". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.