Targuri si expozitii

Trimisa la data: 2010-04-14
Materia: Arte
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Viorel_M
Lucrare de licenta despre
Targul reprezinta una din formele mai vechi ale comertului. Sa ne amintim, in acest sens, de targurile de sclavi pentru procurarea fortei de munca, targurile existente inca din antichitate si care au durat pana la jumatatea secolului al XIX- lea in anumite zone ale globului, pana la abolirea sclaviei.

De asemenea, sa ne readucem in memorie unele consemnari istorice care mentioneaza ca, odata cu raspandirea crestinismului, in Europa se organizau targuri in apropierea bisericilor si manastirilor dupa terminarea slujbei religioase.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Targuri si expozitii

Cuprins


Capitolul I - Manifestari expozitionale interne si internationale - forme moderne de cucerire a pietelor.........3

Capitolul II - Participarea la manifestarile expozitionale - conditie fundamentala in promovarea firmei.........14

Capitolul III - Organizatorii targurilor si expozitiilor........27

Capitolul IV - Expozantii si vizitatorii............44

Capitolul V - Concluzii........51

Studiu de caz.......62

Bibliografie........64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Targuri si expozitii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.