Targuri si expozitii internationale

Trimisa la data: 2010-10-16
Materia: Marketing
Pagini: 50
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paula_O
Lucrare de licenta despre Targuri si expozitii internationale
Fiecare firma trebuie sa desfasoare in mod inevitabil,atat activitati de comunicare, cat si activitati promotionale. In sistemul relatiilor cu mediul economic - social, cu piata, eforturile de marketing ale companiilor moderne nu se pot limita la producerea si distribuirea de bunuri; ele implica, totodata o permanenta si complexa comunicare cu mediul extern, cu piata care presupune o informare atenta a consumatorilor potentiali si a intermediarilor, actiuni specifice de influentare a comportamentului de cumparare si de consum, de sprijinire a procesului de vanzare.

Participarea la targuri si expozitii internationale este o modalitate clasica de prospectare, ce permite realizarea unui produs, evidentierea calitatilor unor servicii, demonstrarea unor cunostinte de specialitate .Simpla participare a unei companii cu un stand propriu la o manifestare expozitionala reprezinta o actiune promotionala cu efect pozitiv incontestabil. De remarcat insa, ca prezenta la o astfel de manifestare ofera companiei posibilitatea punerii in miscare a unei variate actiuni promotionale, intre care: distribuirea de prospecte si pliante, organizarea de demonstratii ale functionarii produsului, conferinte, proiectii de filme publicitare, etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Targuri si expozitii internationale

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Componente ale comunicatiei promotionale.......6
1.1. Locul targurilor si expozitiilor.........6
1.2. Clasificarea.........8
1.3. Obiectivele participarii.........12
1.4. Avantajele participarii..........18
1.5. Procedurile juridice..........21

Capitolul II Participarea Kosarom S.A. Pascani la targul international IndAgra .........24

Concluzii............46

Bibliografie.........49

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Targuri si expozitii internationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.