Tehnici de ameliorare a unei pajisti degradate din zona de silvostepa

Trimisa la data: 2010-04-12 Materia: Agronomie Pagini: 52 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Florentina_Lu
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Tehnici de ameliorare a unei pajisti degradate din zona de silvostepa
Padurea de pe raza teritoriului Harlau ocupa un sleau de deal acoperit de Carpinus betulus, in partea cea mai inalta Quercus petraea, Tilia tomentosa si Fraxinus excelsior la care se adauga Quercus pedunculiflora in partea inferioara a versantilor.Arboretul este format din: Errenymus vulgaris, E. verucosa, Viburnum lantana, Corzlus avelana, Cornus sanquinea si altele.

Patura erbacee este reprezentata de specii ca: Brachypodium silvaticum, Lathyrus venetus, Lamium maculatum, Geranium robertianum, Mycelis muralis, Carex pilosa (indica aciditatea solului), Geum ierbarum, Gelium silvatica.Subzona silvostepei ocupa toate celelalte terenuri neocupate de paduri, insumand circa 3513 ha.Pajistile sunt raspandite pe versantii erodati, afectati de alunecari si salinizare si pe unele de sesuri si funduri de vai inundabile cu soluri salinizate.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Tehnici de ameliorare a unei pajisti degradate din zona de silvostepa

Lucrare de licenta despre Tehnici de ameliorare a unei pajisti degradate din zona de silvostepa
Cuprins

1. Introducere.............4

2. Caracterizarea cadrului natural...............9
2.1 Cadrul natural...........9
2.1.2 Hidrografia si hidrologia............9
2.1.3 Clima ................10
2.1.4 Vegetatia ............12
2.1.5 Solul...........13

3. Masuri de imbunatatire a pajistilor.........15
3.1 Masuri de suprafata...........15
3.2 Masuri radicale(infiintarea pe pajisti temporale).........37

4. Organizarea pasunatului rational.............45

5. Concluzii............50

6. Bibliografie............52
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de ameliorare a unei pajisti degradate din zona de silvostepa". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.