Tehnici de ameliorare a unei pajisti degradate din zona de silvostepa

Trimisa la data: 2010-04-12
Materia: Agronomie
Pagini: 52
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_Lu
Lucrare de licenta despre Tehnici de ameliorare a unei pajisti degradate din zona de silvostepa
Padurea de pe raza teritoriului Harlau ocupa un sleau de deal acoperit de Carpinus betulus, in partea cea mai inalta Quercus petraea, Tilia tomentosa si Fraxinus excelsior la care se adauga Quercus pedunculiflora in partea inferioara a versantilor.Arboretul este format din: Errenymus vulgaris, E. verucosa, Viburnum lantana, Corzlus avelana, Cornus sanquinea si altele.

Patura erbacee este reprezentata de specii ca: Brachypodium silvaticum, Lathyrus venetus, Lamium maculatum, Geranium robertianum, Mycelis muralis, Carex pilosa (indica aciditatea solului), Geum ierbarum, Gelium silvatica.Subzona silvostepei ocupa toate celelalte terenuri neocupate de paduri, insumand circa 3513 ha.Pajistile sunt raspandite pe versantii erodati, afectati de alunecari si salinizare si pe unele de sesuri si funduri de vai inundabile cu soluri salinizate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de ameliorare a unei pajisti degradate din zona de silvostepa

Lucrare de licenta despre Tehnici de ameliorare a unei pajisti degradate din zona de silvostepa
Cuprins

1. Introducere.............4

2. Caracterizarea cadrului natural...............9
2.1 Cadrul natural...........9
2.1.2 Hidrografia si hidrologia............9
2.1.3 Clima ................10
2.1.4 Vegetatia ............12
2.1.5 Solul...........13

3. Masuri de imbunatatire a pajistilor.........15
3.1 Masuri de suprafata...........15
3.2 Masuri radicale(infiintarea pe pajisti temporale).........37

4. Organizarea pasunatului rational.............45

5. Concluzii............50

6. Bibliografie............52

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de ameliorare a unei pajisti degradate din zona de silvostepa". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.