Tehnici de asigurare si protectie sociala in contabilitate

Trimisa la data: 2010-09-12
Materia: Contabilitate
Pagini: 62
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_Ta
Lucrare de licenta despre Tehnici de asigurare si protectie sociala in contabilitate
Structura de productie sau operationala este formata dintr-un ansamblu, care cuprinde subdiviziuni de productie (sectie, sectoare, firme) si compartimente functionale si legaturile dintre ele constituite in vederea realizarii directe a obiectivelor organizatiei. Intre structura de management si structura de productie exista o foarte stransa legatura, ele implementandu-se reciproc.

Structura manageriala in principiu se adapteaza structurii de productie, deoarece deriva din cerintele tehnice, economice si organizatorice ale productiei, dar la randul ei structura manageriala poate sa exercite influente asupra structurii de productie, atunci cand trebuie sa creeze posibilitati de cuprindere mai completa a activitatilor de catre colectivul de manageri.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de asigurare si protectie sociala in contabilitate

Lucrare de licenta despre Tehnici de asigurare si protectie sociala in contabilitate
Cuprins

Capitolul I.Generalitati privind activitatea S.C. BELSIRIM IMPORT-EXPORT S.A NADLAC..............4

Capitolul II. Probleme fundamentale privind asigurarile sociale de stat............17

Capitolul III. Asigurarile sociale de stat - caracteristici si contabilizare............24

Capitolul V Studiu de caz la S.C. BELSIRIM IMPORT-EXPORT SA NADLAC...............57

Concluzii si propuneri................60

Bibliografie..............62
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de asigurare si protectie sociala in contabilitate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.