Tehnici de contopire a strategiei de resurse umane in strategia intreprinderii

Trimisa la data: 2010-04-03
Materia: Resurse Umane
Pagini: 146
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_A
Lucrare de licenta despre Tehnici de contopire a strategiei de resurse umane in strategia intreprinderii
Structura functiunii de resurse umane depinde, asa cum am mai aratat, de dimensiunile organizatiei. Daca in organizatiile mici activitatea se limiteaza la recrutare-selectare, concediere, formare si compensare, putand fi acoperita de director sau de un singur specialist, gama de servicii creste o data cu dimensiunea intreprinderii.Conceptul "managementul resurselor umane" difera de cel al "managementului de personal" prin numarul si complexitatea activitatilor. Primul include planificarea, gestiunea de cariera, dialogul social, beneficiile acordate salariatilor (servicii medicale, masa).

Aceste activitati se desfasoara sub indrumarea specialistilor de resurse umane, coordonati de un sef de serviciu sau de director, care raporteaza fie directorului general fie unui director adjunct -- de obicei cel administrativ, in corporatiile mari, cu activitate complexa, serviciul este impartit in birouri, personalul acestora fiind foarte bine specializat intr-o anumita activitate. Mai mult, se pot organiza departamente de resurse umane in cadrul unitatilor strategice ale corporatiei.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de contopire a strategiei de resurse umane in strategia intreprinderii

Cuprins

Capitolul I Performantele organizatiei................3

Capitolul II Grupurile si organizatia...............14

Capitolul III. Integrarea strategiei de resurse umane in strategia generala a intreprinderii...........26

Capitolul IV. Recrutarea,selectia si integrarea resurselor umane4.1. Recrutarea resurselor umane...............40

Capitolul V. Motivarea,satisfactia si implicarea in munca..........71

Capitolul VI Managementul recompenselor.................97

Concluzii...............137

Bibliografie............145
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de contopire a strategiei de resurse umane in strategia intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.