Tehnici de crestere a eficientei manageriale in contextul optimizarii investitiilor

Trimisa la data: 2010-06-04
Materia: Management
Pagini: 68
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_L
Lucrare de licenta despre Tehnici de crestere a eficientei manageriale in contextul optimizarii investitiilor
Transportul maritim in organizarea sa prezinta trasaturi caracteristice determinate de specificul mijloacelor de transport folosite, de caile de comunicatie, de modul de exploatare, de relatiile multiple pe care le genereaza realizarea procesului de transport precum si de legile care reglementeaza ramura transportului maritim.

Astfel vom intalni denumiri si termeni ca port, nave, ape teritoriale, mare libera, mila, stalii, contrastalii, navlu, navlosire, armator, conosament, manifest etc., din care se degaja necesitatea unei cunoasteri temeinice nu numai a actualului stadiu de dezvoltare a transportului maritim ci si a evolutiei sale ca subramura a transportului din tara noastra.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de crestere a eficientei manageriale in contextul optimizarii investitiilor

Cuprins

Capitolul I.Managementul activitatiilor de transport maritim...........3
Locul rolul si importanta transporturilor maritime........3
Caracteristicile managementului activitatii de transport maritim.....8
Componentele managementului activitatii de transport maritim.........15


Capitolul II. Managementul investitiilor in transporturile maritime...........31
Consideratii generale privind managementul in transporturile maritime..............31
Managementul activitatii de investitii la o companie de shipping.......45

Capitolul III. Managementul, eficienta si rentabilitatea activitatii de investitii la o companie de shipping...........54

Bibliografie................67

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de crestere a eficientei manageriale in contextul optimizarii investitiilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.