Tehnici de identificare in criminalistica

Trimisa la data: 2010-04-20
Materia: Drept
Pagini: 167
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_M
Lucrare de licenta despre Tehnici de identificare in criminalistica
Identitatea este insa rezultatul obtinut la sfarsitul procesului de identificare. Ea contine insusirile sau proprietatile unui obiect, fenomen ori fiinta, prin care se deosebeste de toate celelalte obiecte, fenomene ori fiinte. Mai exact, cuprinde acele insusiri ori proprietati ale obiectului, fenomenului sau fiintei care il fac sa fie el insusi.Problema centrala a investigatiilor criminalistice o reprezinta identificarea persoanelor si a unor obiecte privita in sensul ei cel mai larg.

Procedeul de identificare a persoanelor disparute sau a cadavrelor neidentificate nu se poate reduce doar la activitatea de laborator, dupa cum nici Criminalistica nu se poate confunda cu componenta sa tehnica. Identificarea unei persoane este posibila nu doar prin intermediul unor metode tehnice, ci si pe baza declaratiilor unui martor ocular sau ale victimei, in cadrul unor activitati procedurale, cum este, de pilda, efectuarea recunoasterii de persoane sau de cadavre.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de identificare in criminalistica

CuprinsCapitolul I Aspecte introductive........2

Capitolul II Aspecte de drept procesual penal........15

Capitolul III Identificarea persoanelor dupa semnalmentele exterioare...............27

Capitolul IV Metode tehnice folosite in identificarea persoanelor dupa semnalmente exterioare..........47

Capitolul V Metode criminalistice de identificare a cadavrelor necunoscute..........66

Capitolul VI Psihologia martorului si factorii care pot influenta recunoasterea cadavrului............140

Capitolul VII Concluzii. aspecte practice. Anexe...........149

Anexe.............158

Bibliografie selectiva............165

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de identificare in criminalistica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.