Tehnici de negociere si vanzare pe piata bancara

Trimisa la data: 2010-06-22
Materia: Finante-Banci
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: caramela
Lucrare de licenta despre Tehnici de negociere si vanzare pe piata bancara
Tacticile de negociere reprezinta procedee de actiune care sunt utilizate in anumite situatii specifice, cu scopul de infuentare a partenerilor. Numarul acestora este extrem de mare (o lucrare care le listeaza in odine alfabetica a avut 268 de pagini, Karras, 1974).

Tacticile au caracter contextual, alegerea si eficacitatea acestora depinzand de circumstante dar, pe de alta parte, decurg si din orientarea strategica a negocierii. Cand tratativele se desfasoara intr-o maniera cooperanta sau conflictuala. Tacticile vor avea, in principiu, aceiasi natura.

1. Tactici cooperante
Specificul tacticilor cooperante este dat de necesitatea existentei unui climat de intelegere si colaborare dintre parteneri. Din acest motiv, o mare parte dintre acestea vizeaza asigurarea unie calitati superioare a relatiei interpersonale, ca o cale de netezire a caii spre realizarea acordului. In acest sens, mentionez:

Crearea unui climat optim de negociere – B. Scott defineste climatul optim de negociere ca fiind cordial, alert, de colaborare, propice afacerilor. Toate aceste caracteristici isi au izvorul in primele impresii culese de nogociatori la inceputul intalniri lor, un rol important fiind jucat de comportamentul deschis si cooperant sau de miscarile relaxate si exacte. Desfasurarea ulterioara a interactiunii trebuie sa confirme si chiar sa consolideze climatul optim

Asigurarea conditiilor propice pentru negociere – In vederea desfasurarii unei negocieri cooperante sunt asigurate conditiile de loc, amenajare a spatiului, moment si durata a intalnirii care sa asigure fiecarei parti in mod nediscriminatoriu, conditii de lucru favorabile (ex. Spatiu liniste, lumina, caldura, modul de asezare la masa tratativelor etc)

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de negociere si vanzare pe piata bancara

Lucrare de licenta despre Tehnici de negociere si vanzare pe piata bancara
Cuprins

Introducere...................................1

Capitolul I Tehnici de negociere in afaceri.....................4
1.1 Negocierea: pasi si tactici.................................4
1.2 Tehnici de negociere......................12
1.3 Influenta culturii nationale asupra stilului de negociere.........22

Capitolul II Tehnii de vanzare pe piata bancara.................31
2.1 Thenica de vanzare influentata de anumiti factori...........31
2.1.1. Influenta imaginii institutiei bancare in tehnica de vanzare.....31
2.1.2 Influenta continutului pietei institutiei financiar bancare in tehnica de vanzare.............................33
2.1.3 Influenta consumatorilor in tehnica de vanzare............35
2.2 Tehnici profesioanle in vanzari.............................37
2.3 Vanzarea cu succes a produselor bancare.....................43

Concluzii.....................................53

Anexe.........................................57

Bibliografie..................................61

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de negociere si vanzare pe piata bancara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.