Tehnici de optimizare a cerererii si ofertei pe piata

Trimisa la data: 2010-04-06
Materia: Economie
Pagini: 127
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_L
Lucrare de licenta despre Tehnici de optimizare a cerererii si ofertei pe piata
Intelegerea necesitatilor clientilor este foarte dificil de realizat. Intreprinderile/organizatiile pot lua decizii bazate pe informatii culese din surse neoficiale, precum si pe baza judecatii simtului realitatii, pe fapte si pe nevoile consumatorilor. Unii inteleg nevoile clientilor actuali, dar nu realizeaza care sunt cerintele clientilor altor intreprinderi sau ale viitorilor lor clienti.

Satisfacerea clientilor este cuvantul cheie in organizarea unui lant de aprovizionare. Figura urmatoare arata cum diagnosticarea nevoilor clientilor se traduce in satisfacerea acestora printr-un proces de organizare structurala si functionala cerut.Prin intervievarea unor grupuri de oameni prin imagini si treceri in revista, intreprinderea obtine date referitoare la cei care le sunt clienti si care le sunt necesitatile.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de optimizare a cerererii si ofertei pe piata

Cuprins


Capitolul I. Relatia cu consumatorul........3

Capitolul II. Valoarea la consumator........9

Capitolul III. Managementul relatiei cu clientii si partenerii......48

Capitolul IV Managementul inovarii si schimbarilor de marketing......67

Capitolul V. Comportamentul consumatorului.........98

Bibliografie...........127Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de optimizare a cerererii si ofertei pe piata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.