Tehnici de pozitionare pe piata berii din Romania

Trimisa la data: 2010-04-12
Materia: Management
Pagini: 107
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Radu_Z
Lucrare de licenta despre Tehnici de pozitionare pe piata berii din Romania
Adversarii managementul local argumenteaza faptul ca managementul local duce la cresterea costurilor de productie si de marketing si se ivesc probleme de logistica atunci cand firmele care practica acest tip de marketing, atunci cand firmele incearca sa satisfaca diversitatea cerintelor pietelor locale.Managementul personalizat - nivelul ultim cu segmentare duce la segmente cu un singur consumator. Predominanta managementului de masa a pus in evidenta faptul ca timp de secole consumatorii au fost deserviti la nivel individual.

"Personalizarea de masa este capacitatea de a pregati, la nivel de masa, produse si comunicatii special concepute pentru a satisface cerintele fiecarui client"."Clientii doresc sa-si exprime individualitatea prin produsele pe care le cumpara" .In cadrul acestui management clientul participa activ la crearea produsului si a ofertei. Acest management personalizat a transformat managementul dintr-un mijloc de transmitere de informatii intr-un mijloc de dialog.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de pozitionare pe piata berii din Romania

Cuprins

Capitolul I Segmentarea pietei - etapa prealabila pozitionarii unei firme..........3

Capitolul II Pozitionarea produselor unei firme modalitate eficienta de a patrunde in mintea consumatorilor........17

Capitolul III Analiza pietei berii din Romania.........48

Capitolul IV Pozitionarea marcilor companiei Martens S.A.........72

Capitolul V Concluzii...........103

Bibliografie.........106
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de pozitionare pe piata berii din Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.