Tehnici de promovare a produselor noi pe piata serviciilor

Trimisa la data: 2010-03-01
Materia: Economie
Pagini: 152
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bianca_P
Lucrare de licenta despre Tehnici de promovare a produselor noi pe piata serviciilor
Cuvantul "nou" poate avea mai multe semnificatii, cand este folosit in legatura cu domeniul serviciilor. Una dintre clasificarile produselor noi poate fi aplicata si in domeniul serviciilor; aceasta contine sase categorii de inovatii, incepand de la cele majore si incheand cu micile ajustatri de stil:Inovatiile majore: sunt servicii noi destinate unor piete inca nedefinite. Ele includ atat noile categorii de servicii, cat si noile sisteme de livrare.

Firmele nou-demarate: firme care se adreseaza unei piete careia i se ofera deja servicii care raspund aceluiasi tip de necesitati.
Serviciile noi pentru piata curenta: constituie o incercare de a oferi clientilor existenti servicii pe care nu le-au mai primit dar care pot fi oferite, in prezent, de un concurent.Largirea ariei unui serviciu: inseamna completarea unui serviciu cu elemente noi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de promovare a produselor noi pe piata serviciilor

Cuprins


Capitolul I. Crearea, testarea si lansarea noilor servicii..........3

Capitolul II. Prezentarea companiei omniasig societate de asigurare - reasigurare...............36

Capitolul III. Factorii care au stat la baza introducerii noilor produse pe piata de catre omniasig societate de asigurare - reasigurare......51

Capitolul IV. Cercetare cantitativa: atitudini si opinii ale populatiei brasovene adulte fata de noile produse de asigurari introduse in ultimii ani pe piata de catre Omniasig societate de asigurare-reasigurare.....62

Capitolul V. Concluzii si propuneri...........145

Bibliografie............151


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de promovare a produselor noi pe piata serviciilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.