Tehnici de promovare a turismului in economia nationala

Trimisa la data: 2010-05-24
Materia: Turism
Pagini: 110
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_E
Lucrare de licenta despre Tehnici de promovare a turismului in economia nationala
In 1995 aproximativ 60% din sosiri (337,24 milioane) au provenit din Europa. Franta, Spania, Italia, Regatul Unit al Marii Britanii si Ungaria au furnizat 178milioane de turisti respectiv 31% din totalul sosirilor. Americile au furnizat 23milioane de turisti pentru Europa in 1995, cresterea anuala din 1980 fiind de 2,4%. SUA cu 14milioane de sosiri reprezinta 70% din totalul sosirilor din Americi.

Fluxurile turistice dinspre Asia de Est si Pacific au totalizat 12milioane de sosiri in 1995, din Japonia provenind 6milioane. Emitenti in crestere sint Hong Kong, Coreea de Sud si Taiwan.Europa va continua, dupa aprecierile specialistilor O.M.T., sa detina primul loc la sosiri de turisti straini in urmatorii douazeci de ani. La nivelul anilor 2010 se estimeaza un total de 476milioane sosiri, ponderea in totalul mondial scazind de la 63% in 1990 la 51% in 2010.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de promovare a turismului in economia nationala

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I. Locul si rolul turismului in economia nationala........5

Capitolul II. Circulatia turistica internationala........24

Capitolul III. Realizari ale turismului regional.........46

Capitolul IV. Factori calitativi ai cresterii..........57

Capitolul V. Previziuni asupra turismului regional.......68

Concluzii............79

Anexa...........88

Bibliografie.........109

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de promovare a turismului in economia nationala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.