Tehnici de promovare a unei agentii de turism

Trimisa la data: 2010-08-13
Materia: Turism
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Carmen_P
Lucrare de licenta despre Tehnici de promovare a unei agentii de turism
Acest sistem consta in instituirea unui sistem care sa asigure o permanenta comunicare intre producatori, distribuitori si consumatori.
Sistemul de comunicatie al intreprinderii moderne implica utilizarea, pe de o parte, a unor forme variate de informare si stimulare a consumatorilor, menite sa prezinte intreprinderea, produsele si serviciile sale, dar si sa provoace o serie de modificari favorabile in mentalitatea si obiceiurile de consum ale acestora; pe de alta parte, intreprinderea va stabili relatii de comunicatie cu proprii ei salariati, cu actionarii si furnizorii sai, cu mediile financiare si ale puterii publice etc.

Intreprinderea se constituie intr-un sistem deschis spre mediul intern sau extern si, in acelasi timp, o sursa de mesaje al caror obiectiv principal vizeaza intarirea imaginii si prestigiului produselor si serviciilor sale pe piata. In acest sens trebuie respectate anumite cerinte de catre fiecare intreprindere in calitatea ei de sursa de comunicatie si anume: sa fie suficient de puternica, pentru a putea determina o relatie de autoritate fata de publicul vizat; sa fie atragatoare, astfel incat sa poate fi identificata din multimea surselor de comunicatie; sa fie credibila, in sensul ca, pentru a fi acceptata, mesajele puse in circulatie sa corespunda sistemului de valori al destinatarului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Tehnici de promovare a unei agentii de turism

Lucrare de licenta despre Tehnici de promovare a unei agentii de turism
Cuprins

Capitolul I Locul si importanta activitatii promotionale in economia moderna......................3

Capitolul II Marketingul serviciilor...............8

Capitolul III Prezentarea generala a agentiei de turism SIND TOUR MINERVA.....................35


Capitolul IV Politica promotionala in cadrul agentiei de turism SIND TOUR MINERVA...............40

Studiu de caz - Rentabilitatea unui departament de incoming dinspre China...............51

Concluzii si propuneri..............53

Bibliografie...............61

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Tehnici de promovare a unei agentii de turism". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.